hey yavrum hey

dunya gozumle herhalde 1-2 kere filan sahit olabilecegim bu manzarayi ilk gordugumde baya bildigimiz yerimde zipladim nasil olabilir bu diye. koskoca taksim'in ortasinda koskoca bi binanin uzerinde bunlari gorebilmek cok degisik geldi bana. gormemisler gibi (evet gormedik napalim) hem aksam hem de gunduz fotografini cektim, burda dursun. bunlar burdan bi kaybolursa kizarim yalniz google.

andra & aylin












bu hafta da andrayi ve 1 aylik kucuk ama bol azimli aylin'i ziyarete gittik. andra'yi cok ozlemisim. bi de mete'nin annesi cok guzel yemek yapiyomus. andra'nin annesinin de el yapimi bol cevizli marmelatli gibi biseyli gofretlerinden yedik bi de cok guzeldi, keske onlarin da fotografini cekseymisim.















Gectigimiz haftalardan birinde Genc Gaye'nin Rezonans korosunun Salt Lake Vocal Artists ile kardes kardes verdigi konsere gittik. Harbiye'deki St. Esprit kilisesini annemin asiri suslu + ivir zivir dolu evinin 1 level ustune benzetip biraz tedirgin olsam da konsere baya guzel yakisti burasi. Soylenen seylerden I Wanna Be Ready'yi ve Turnalar'i cok sevdim. Melodileri cok guzeldi. Turnalar videomu nedense Blogger begenmedi o yuzden buraya koyamadim, dinleseniz siz de seversiniz. I Wanna Be Ready'yi yeniden dinlemek icin konser aksami eve donup internette arattim ama hic kimse bu koro kadar guzel soyleyememis bence, o yuzden keske kaydi daha uzun yapsaymisim diye uzuluyorum su an.