ben bir whovian'im

<3 tardis'li plaj havlum. bevrim'in bana dogum gunu hediyesiydi, anca kullanabildim.

zubrowka

polonya'nin bu ickisi bize memin ve gunes'in hediyesi. bison grass flavored vodka diyor. sisenin icinde de bir tel ot var. sek iciliyor sanmistim ama bunu elma suyu ile icmek adetmis. bu gece deniycem bakalim nasil olacak^^

yosun bufe

yeryuzunde gizli sakli kalmis lezzetler var, onlari kesfettigimde cok mutlu oluyorum. karaman'daki yosun bufe baris'in cocuklugundan beri gittigi bi yermis, bugun de birlikte gittik. baris anlattiginda kafamda hic boyle bi yer canlanmamisti, ici tiklim tikis - curcuna icinde bi bufe olacak, bagris cagris siparis iletilecek filan diye hayal etmistim ben ama sapsakin bi yermis megerse.
























yosun bufenin karisik tostunun ozelligi icinde dilimlenmis haslanmis yumurta olmasi. sanirim hayatimda yedigim en guzel tostlardan biriydi. icine azcik pul biber de koymus.

























bu da fiyat tabelasi. peynirli tost sucuklu tosttan daha pahali. karisik tost da peynirli tostla ayni fiyata. yumurtali tostu tabelaya yazmamis, o yuzden herkes yumurtaliyi bilmiyomus diyo baris.
























bu da yosun amca. benim tost daha bitmeden amca gelip (cuma namazi munasebetiyle) ben 5 dakkaya dukkani kapatcam da kusura bakmayin dedi, ben son dilimimle ayranimi elime alip disarda yedim.
















bi de baris bu fan sayesinde cocukken buzdolabinin nasil calistigini ogrenmis. o yuzden bu da hatira olarak kirli kucu'da dursun.

amerika'dan yegenlere hediye olarak bu popsicle kalibini almistik. bolmelerin icine buzlu dondurmaya donusebilecek herhangi bi sivi katip sonra uzerine cubugunu takip buzluga atiyoruz. bugun muzlu sutle denedik. yegenler uyurken ilkinin tadina biz baktik, acaba hediyeyi caktirmadan geri mi gotursek diye dusunuyoruz. bu arada aslinda kolali popsicle da kesin cok guzel olur.

mini scale sacmalik

yegenlerim uzay'la okyanus'un viledalari.

degisikli tavan

bugun is icin yemeksepeti kampusundeyiz. binanin girisindeki alanin tavanini boyle yapmislar, benim pek hosuma gitti. bi de hakim rengi yine kurumsal renklerine uygun olarak turuncu-sari gibi tutturmuslar, ugrasilmis yani.

dev converse cantalari gorunce ben. cirkinlikten bi nefesim kesilir gibi oldu, fizyolojik tepki verdim resmen.